Хвиля Десни » 11 Жовтня, 2017

Daily Archives: 11 Жовтня, 2017

Спорт

Ще про футбольну бабкініану…

Published by:

Еееее… 

Якби головний тренер збірної Хорватії перед міжнародним матчем давав інтерв’ю по-сербськи, то ситуацію не порятував би навіть гімн Хорватії, який би він пречуттєво заспівав. Найбільшою проблемою української футбольної збірної залишається її чужомовність.

А її чужомовність випливає з масових убивств УКРАЇНОФОНІЇ у всіх спортивних секціях міста Києва. А ці убивства узаконені принципом колоніальної України: русскій язик — язик сили, успіху й перемоги.

А потім вже Бабкін, футболка Russia, «убєрітє етова казла»…

Ростислав Мартинюк
Спорт

Футбольний «театр на подолє»

Published by:

Вчора був останній футбольний поєдинок збірної України з її головним тренером Андрієм Шевченком, який я дивився. Тепер доти, поки цього, по-королєвськи вицігорного метросексуала, цього модельного панича із крісла коуча у збірній не турнуть, не приберуть поганою мітлою – на стадіон я не ходок і телевізор не вмикаю!!! Бо – доколє!, як кажуть за порєбріком.
 
Continue reading

Культура

«Бомба» двох фотохудожників

Published by:

В Чернігівській бібліотеці ім. В.Г. Короленка відкрилась виставка світлин двох чернігівських фотохудожників Василя Катімана та Юрія Хромушина. Перший – чернігівець, другий – переселенець з Луганська. Митці зустрілися в Чернігові, потоваришували і вирішили разом представити свою творчість.
Юрій Хромушин – заслужений журналіст України, член Національної спілки фотохудожників України. Близько 40 років працював фотокореспондентом обласної газети «Луганська правда». На виставці, присвяченій 25-річчю Національної спілки фотохудожників України в Києві, дві його роботи отримали срібні медалі в номінаціях «Художня фотографія» та «Документальна фотографія».

 
Continue reading

Культура

«Перемудрований» початок театрального сезону

Published by:

Чернігівський академічний драмтеатр ім.Т.Г.Шевченка розпочав 92-ий театральний сезон! Він розпочався прем’єрним показом оперети-жарту «Перемудрували» за п’єсою класика української драматургії Марка Кропивницького «Пошились у дурні» у постановці режисера, заслуженого діяча мистецтв України Віри Тимченко.

Глядачів заворожило розмаїття кольорових стрічок на хлопцях та дівчатах, дахи будівель, і плéтені тини біля хат. Тож і причитання обох батьків, заклопотаних заміжжям своїх доньок – у мірошника Кукси (арт. Валентин Корінь) п’ятеро, а у коваля Дранка (арт. Едуард Брагіда) аж семеро – викликали у глядачів співчутливий сміх.
 
Continue reading

Культура

Споглядач краху людства

Published by:

У цих світлинах – мало світла. Втім, під сонцем завжди не вистачає Світла. Зате багато чаду, сажі, диму, болю і відчаю. Але світлописець Себастьян Салґаду невтомно шукає крихти ясності в чорноті вселенської пожежі.

Continue reading

Суспільство

Змагалися артилерійські батареї

Published by:

На загальновійськовому полігоні на Чернігівщині пройшов один з етапів конкурсу на кращу артилерійську батарею першості Сухопутних військ Збройних Сил України. Артилеристи змагались у чотирьох номінаціях – тактична, індивідуальна номінація зі стрільби і управління вогнем, спеціальна та спортивна номінація.

Критеріями оцінки є злагоджені дії підрозділу, практичні навички офіцерів батарей щодо виконання ними вогневих завдань з бойовою стрільбою штатним підрозділом і з використанням імітаційних засобів, а також уміння та практичні навички особового складу у діях при озброєнні.
 
Continue reading