Хвиля Десни » 27 Жовтня, 2017

Daily Archives: 27 Жовтня, 2017

Суспільство

Таємниці вибухового мопеда

Published by:

Вбивство охоронця народного депутата — радикала Ігоря Мосійчука – звісно ж, сам нардеп і його патрон будуть приписувати виключно ФСБ. Таким чином відволікаючи увагу від своїх фінансових оборудок, а заразом роблячи спецслужбу Росії всемогутньою та залякуючи нею українців.

Безумовно, всі версії має розглянути слідство, але вартує уваги і версія колишнього керівника Головного слідчого управління СБУ Василя Вовка: по-перше, коли хочуть вбити, то підривають не мопеди (приклад Шеремета і Вороненкова).., а по-друге, щодо Мосійчука треба розглядати фінансово-бізнесову версію…

Тобто натяк на хабарництво.
 
Continue reading

Культура

На «Отелло» із Троєщини…

Published by:

Володимир Завальнюк ризикував, показуючи моновиставу «Малюнок на замерзлому вікні» в холі Будинку письменника. В Центрі Леся Курбаса амфітеатр дозволяє бачити кожен жест актриси. В Будинку ж письменника глядачі бачили тільки те, що дозволяв побачити передній глядач. Коли почалася вистава, я зрозумів, що Олені Мотовиловій доведеться грати роль у дуже непростій обстановці.

Театр «Перетворення» побудований на новій сценічній мові, якою не володіє жоден інший український театр.
Тут кожен жест, міміка, пауза мають значення більше, ніж слова.

 
Continue reading

Культура

Веселкові сни «Просвіти»

Published by:

Павло Мовчан просто розчаровує…
В одному недавньому широкому інтерв’ю з української телевізії — жодного слова про відповідальність очолюваної ним «Просвіти» за русифікацію України за всі роки її незалежності.
Дивує, що «Просвіта» переймалася українізацією діаспори замість того, щоб приділити більше уваги проблемним регіонам України.
 
Continue reading

Ексклюзивна хвиля

Ганнуся вже розбризкала олію або Політ над гніздом… Ляща

Published by:

Після того, як Верховна Рада проголосувала за впровадження е-декларацій для представників громадських організацій, грантоїди і реєстрові антикорупціонери за долари неабияк сполошилися.

Continue reading