Хвиля Десни » 21 Листопада, 2017

Daily Archives: 21 Листопада, 2017

Суспільство

Про першу любов і… краплину на носі

Published by:

Наша воістину перша любов – це наше минуле.
Ми так навчилися його прикрашати, забувати, потім пригадувати, знову прикрашати, звеличувати й геть зовсім обожнювати.., так навчилися, що нічого іншого як слід і не вміємо.
Моя перша любов була жахлива. Я кажу про любов як процес. Любов як об’єкт — була нормальна. Дівчина як дівчина. Вона сиділа через ряд парт навскоси, і коли хтось із хлопців з мікророгатки (тоненька гумка на двох пальцях) поцілив їй у шию скрепкою, вона відразу ж гнівно звернула свій небесний, але спопеляючий погляд на мене. А до того робила вигляд, що нічого особливого в моїх телячих витрішках немає.

Continue reading

Суспільство

Головне – нічого не боятися!

Published by:

— Якось в гори до гуцула з міста приїхав знаний мисливець, — розповідає Дезийдерій Васильович. — Він приїхав у зимі, щоб довідатись особливості полювання на ведмедя саме у цій порі, бо все інше у мисливській справі він уже знав.
Гуцул розпитав гостя про те, яка в нього потреба і погодився розповісти науку зимового полювання на такого поважного звіра.

Continue reading

Суспільство

Сільські хроніки

Published by:

У Чернігові, в тамтеньому представництві якоїсь фірми «Роги і копита» у добропорядного чоловіка на ім’я Сергій луснуло 17 тисяч гривень…
Він надумав був купити трактор по лізингу.

Ні трактора, ні грошей, ні… фірми.

Continue reading