Хвиля Десни » 26 Листопада, 2017

Daily Archives: 26 Листопада, 2017

Суспільство

«Засватані» агресивним невіглаством

Published by:

Зрештою, Віталій Портніков має рацію, говорячи про агресивне невігластво українців. Біда тільки в тому, що він киває на невігластво окремих особистостей.
Зокрема Зеленського з його «Сватами».
Проблема ж у низькому рівні освіченості та поінформованості цілого суспільства. За чверть століття незалежності українське суспільство так і не вирвалося із тенет совкового мислення й прищепленої йому ненависті до «класових ворогів».

Continue reading

Культура

Пісня – як Вічне сонце

Published by:

Третій день — під неослабним чаром Четвертого хорового свята «Школа Павла Муравського». Наче пережив реінкарнацію!
Цю цілющу силу і велич нашої культури, насправді, мали б транслювати наживу на всю Україну рідні патріоти, бюджетоїдні суспільні мовники.

Але… жоднісінької телекамери!
А послухати було і що і кого.

Continue reading

Суспільство

Тіні кривавих маніяків

Published by:

Чим займалась Красна Армія в 1933?
Мало хто зважиться на відповідь. А відповідь жахлива – Красна Армія стояла загороджувальними загонами, поки комісари морили нас голодом.
Красна Армія – то вбивці, які багнетами довели селян до людоїдства.

Continue reading

Політика

Хто стоїть за Вятровичем?

Published by:

Журналіст Єфим Мармер у своїх колонках для містечкової преси, демонструючи «мислительську» просунутість, не вперше кидає болотом у бік українства. Донедавна – скритно, як старуха Шапокляк, а це вже — навідліг і не криючись. Почав із загального: ай-ай-ай, які погані усі ідеологи. Був такий товариш Суслов, от наш Вятрович — схожий на нього. Та ні, мовляв, куди йому до Суслова, то ж фігура, гігант, а цей — сіряк сіряком. І хто за ним стоїть? Чинить поспішну декомунізацію. «А вот история моей семьи первой половини ХХ века сильно не вписивается в рамки трактовок директора УИНП».

Continue reading