Хвиля Десни » 11 Грудня, 2017

Daily Archives: 11 Грудня, 2017

Культура

Що з Україною?

Published by:

Замовляючи вже втретє книжки, жінка з Єкатеринбурга сказала: «Знаєте, в нас усе частіше можна почути: «Українці би такого не потерпіли». Поясніть кількома словами, що відбувається в Україні?»
«Якщо кількома словами – народження нового божого народу».

Continue reading

Суспільство

І про сніг…

Published by:

В селі погода — це всігда способ випустить пар, розказать шо жизнь погана і вообще. От на кутку жив колись дядько Василь, було йдеш у грудні, погода весняна, сонеко, горобці.
— Драстуйте. Як діла?
— Та які воно в ср*ку діла. Давлєніє. І хіба воно зіма? Ні*уя пшениці не буде, попріє все к свиням. От раньше було в жовтні буряк з переметів тягаєш. А щас га*но якесь.

Continue reading

Суспільство

Home sweet home

Published by:

Оце приїхав додому, у Чернівці, хотів прочитати якісь домашні новини, відкриваю «Молодий Буковинець», а там….!!!!! Як худає Маша Євфросініна (при тому, що я якийсь час згадував хто це взагалі). Ні, щоби – «рідні вітають Степана Петровича із поважним ювілеєм і…» (і за це всі люблять «Даруємо пісню», навіть наші за океаном).

Continue reading

Суспільство

Студентська сумка з «обіцянками всього»

Published by:

Мій будинок розташований біля студентських гуртожитків.
Ця обставина визначає один цікавий календарний фокус. Щотижня у п’ятницю між будинками можна спостерігати рух сумочок, сумок, рюкзаків від гуртожитків до зупинки.
А у неділю по обіді виникає їх зворотній дрейф.

Continue reading