Хвиля Десни » 16 Грудня, 2017

Daily Archives: 16 Грудня, 2017

Культура

Хаос із життя – в літературу

Published by:

Уся наша література, то лише слабкі спроби людей описати безжальну реальність, до якої їх закинуто, у лагідніший, гуманніший спосіб. Вона також є марними намаганнями надати силам безладу життєвих подій, хоча б якоїсь логічності, плановості. Тому література ніколи не замінить самого життя.

Continue reading

Політика

Не дай Бог мого кума – диктатором…

Published by:

Оскільки нині (як і весь час після Богдана Хмельницького) в Україні панує політичний хаос, розбрат, і люди втомлюються від різних політичних шоу, в суспільстві знову виринають ідеї про «сильну руку», «про українського Піночета», і про «жорстке наведення порядку»…

Continue reading

Суспільство

Наші в городє…

Published by:

Вже кілька років живемо в такому ритмі, що бодай один день без «червоних» заголовків капслоком сприймається як странний і мало не зайвий… Скукатіща!
… Якось я в Києві зустрів свого односельчанина. Той ішов тоді ще вулицею Червоноармійською. Рука в гіпсі, чуб підсмалений з одного боку…

Continue reading

Культура

Дві любові Леоніда Ісаченка

Published by:

Ще донедавна редактор чернігівської обласної газети «Деснянська правда», автор оригінальної белетристики «Хуго і Фігу» та «Навздогін Євро-2012. Хроніка від Макса і Гриціяна» Леонід Ісаченко народився в селі Стольному на Чернігівщині. У цьому мальовничому і заможному колись селі почався його шлях у журналістику.

Continue reading