Хвиля Десни » 29 Грудня, 2017

Daily Archives: 29 Грудня, 2017

Суспільство

Рогаті свині або Гібридизація

Published by:

Я оце про гібридні війни. Здається, ще далеко не всі втямили, що таке гібридизація. Людина вже давно пхається в ці двері (селекціонери), але матінка Природа добре захистилася: на біологічному рівні створила ВИДИ — організми, які між собою не схрещуються, а на етнічному (у людей) — КУЛЬТУРИ, які теж між собою не схрещуються.

Continue reading

Суспільство

Сиворівський яр, де перегиркуються чорні круки

Published by:

Виходиш із батьківської хати і одразу як дитину окутує тебе різними пеленками той старий мудрий яр. Влітку — то запашні пеленки медової липи і п’янкого чебрецю. Навесні — то пеленання пташиним співом і вечірнім троскотанням цвіркунів.

Continue reading

Суспільство

Картіна маслом або Київський торт для Гоцмана

Published by:

Російський кінорежисер і продюсер на прізвище Чліянц надумав знімати продовження нашумілого детективного телесеріалу «Ліквідація» з Володимиром Машковим у головній ролі. Як і перше – продовження мали фільмувати в Одесі…

Continue reading

Культура

Загадка театру в Ніжині

Published by:

Колеги в Києві мені не вірили, що не міг придбати квитка бодай на одну з десяти вистав у Ніжинському театрі. Упродовж кількох днів міжнародного фестивалю у пам’ять про Велику Українку — землячку Марію Заньковецьку тут було те, що стало вже рідкістю навіть поміж столичних театралів: повний аншлаг.

Continue reading

Суспільство

Віталій Леус. Довгий антракт перед фіналом

Published by:

Проводжали в останню путь Віталія Леуса — достойного чоловіка, прекрасну людину, талановитого письменника і журналіста… Прощання у чернігівському морзі, по вулиці Пирогова, надовго затримали. «Начальниця» цієї служби мимоходом пояснила: «внук запраг відспівати свою бабусю»…

Continue reading