Хвиля Десни » 25 Січня, 2018

Daily Archives: 25 Січня, 2018

Суспільство

Як людожери «безкоштовно» землю роздали…

Published by:

Комуністи-большевики були хитрі.
Вчинивши військовий заколот у 1917-му році, і вбивши свого російського православного царя Миколу, вони сказали селянам: «Земля тепер ваша. Забирайте її безкоштовно».

Continue reading

Ексклюзивна хвиля

Кручалка на Гнилому Тікичі

Published by:

Ні річка, ні ставок для цього свята не годились. По-перше, далеко, а по-друге, там велику площу рівного льоду якщо й знайдеш, то середина її неминуче буде посередині, де найглибше, а це суперечить технічним умовам Великої Будови.

Continue reading

Політика

Прірва поміж двох Україн

Published by:

Вибори наближаються. Гидко читати політтехнологів, які гризуться між собою на рівні «сам дурень»… Всі ж добре знають, що нічого не зміниться до тих пір, поки не буде ретельно вивчено що ж Ленін, Сталін і компанія зробили такого в проміжку 15-ти років…

Continue reading

Суспільство

Утопічні мрії Томенка про УКРАЇНСЬКОГО президента

Published by:

У День Соборності до Чернігова приїздив відомий політик, науковець, лідер громадського руху «Рідна країна» Микола Томенко. Якраз у ці дні ми говоримо про історичне значення подій, що відбувалися на теренах нашої держави 100 років тому, про незалежність, яку Україна намагалася здобути тоді, та згадуємо помилки, яких припускалися державні діячі того часу: Винниченко, Грушевський, Петлюра, Скоропадський.

Continue reading

Суспільство

«Журналістські стандарти» за темними окулярами і томним голосом

Published by:

Після інтерв’ю на ZIK з Портновим – «…за всіма канонами журналістських стандартів…», ця панянка з «томним женскім баритоном», вбравши на свої безсоромні очі темні окуляри, пояснювала ЗМІ та громадським активістам, шо вона «нє такая», що саме так і має працювати, вільний від усього журналіст…

Continue reading