Хвиля Десни » 28 Січня, 2018

Daily Archives: 28 Січня, 2018

Спорт

Гепав кулаком, добив «язиком»…

Published by:

Олександр Усик учора пізнім вечором в столиці Латвії бився в боксерських рукавицях білого кольору. Переможні, червоні, він подарував напередодні митрополиту Онуфрію
Дехто поспіхом потрактував те як намагання відбілитися, очиститись…

Continue reading

Суспільство

Мова і свині

Published by:

Ненависть до мови ворога, потрактування її як бур’яну – це трохи дитяча несерйозність. Ми малими теж ненавиділи німецьку мову, і це важливо зрозуміти: якщо дорослі нічого з собою не могли вдіяти, німецька мова била по душі як батогом, то діти переймали цю ненависть від старших, а ще більше – з популярних книжечок та фільмів.

Continue reading

Культура

Там дзеркалу в очі дивитися соромно…

Published by:

За останній тиждень у соціальній мережі про Висоцького написано-переписано… Я знаю його творчість напам’ять. Особливо геніальну збірку «Нерв». Я співав понад 100 його пісень. В нашому студентському гуртожитку в середині 1970-х ми переписували його з бобін (були такі стрічкові магнітофони).

Continue reading

Ексклюзивна хвиля

Василь ЦВІРКУНОВ з гілок Довженкового кінематографічного древа

Published by:

Не лише театр починається з вішалки. Будинок кіно також. «Ми в Червоний зал, на вечір пам’яті Василя Цвіркунова», – каже пані, передаючи верхній одяг гардеробниці, і здивовано чує у відповідь: «То вам не в Червоний, там вечір Висоцького, а в менший, Синій зал…»

Continue reading