Політика

Розклад у борделі або Не сплутати путану і бика!

Читаю поіменне голосування з питання звільнення Соболєва, бо ж стало цікаво хто з депутатів, обраних вперше у 2014 році, став курвою. Зробив висновки.
Такі курви, які ще вчора стояли на Майдані проти Януковича, зрозуміло, заспокоюють себе тим, що, мовляв, «один раз — не п%дарас», «може ніхто і не помітить»…

Курви ж більш досвідчені і чесні перед собою, розуміють нащо вони це зробили — хто ж їх куди обере без дозволу керівників клепто-мафії, із такими мізерними рейтингами, які ніц не гарантують? А якщо таки лишать округи, а вони ще не встигли «нарубати» (пересічному депутату по $0,5 млн за голосування по тому ж бюджету, зрозуміло, не відкашлювали — на бонбони і в бухвет) для фінансування власного переобрання?

А переобиратись необхідно всім — між радою і тюрмою tertium non datum. Далі буде важливо дивитися, хто з курвів вийде на наступний рівень морально-психологічного поступу і стане запроданцем. Адже, оскільки сутенери борделю вже спробували звинуватити своїх жертв у роботі на агресора (принцип «з хворої голови на здорову», «чи не я то, о Господи?»), то перші запроданці серед курвів уже існують, але все ще виглядають просто як партійно-політичні путани.

Проте, трансформи не уникнути, адже почнуть рости роги та хвіст. Надія запроданця одна — переплутають з биком. Але в складі парламенту є і справжні бики, тому може виникнути конфлікт комунікаційного характеру.

Максим Михайленко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *