Політика

Віденський президентський вальс

УНІАН, яке вважається центральним українським агентством новин, реально зійшло на пси. Вже починає деградувати і дратувати…

День тому вранці УНІАН присвоїло без посилання на автора мій пост про ініціативу проведення єврейського «Маршу живих» в Україні. А увечері поцупило мій твіт «Український танцюрист Петро Порошенко виходить на найвищий міжнародний подіум».

Йдеться про майбутній виступ Петра Олексійовича на сцені Віденської опери. Шоу відбудеться 8 лютого. Він та його дружина Марина Порошенко виконають на очах усього світового бомонду віденський вальс. На превеликий жаль прямої трансляції з місця цієї визначної події не буде. Уся надія на Святослава Цеголка. Сподіваємось, що він відзніме і нам покаже.

Ви будете кепкувати, але мало хто знає, що станцювати у Віденській опері Петро і Марина Порошенки мріяли давно. Вони ретельно готувалися до цієї визначної події в їх житті ще з 2007 року. Уся родина Порошенків відточувала свою майстерність у бальних танцях під керівництвом відомого танцюриста і хореографа Григорія Чапкіса. Загорілися Порошенки танцями під час відвідин танцювального конкурсу «Танці з зірками».

Що ж до УНІАН, то агентство все звело до чергової банальщини. Знову до бюджетних коштів. А що, за свої має у Відень літати? Це, так званий робочий, візит. Не так вже й багато задоволення коштуватиме. Всього 800 000, 00 грн. на усю родинну делегацію.

Під час візиту до столиці Австрії президент України зустрінеться з відомим українським бізнесменом і меценатом Дмитром Фірташем, австрійським президентом ван дер Белленом і прем’єр-міністром Австрії Себастіаном Курцом.

P.S.
Згадалось. Петро Порошенко — не перший український політик і державний діяч, який танцюватиме у Віденьскій опері. Мені пригадується Сашко Зінченко і його дружина Ірина. Це був останній танець Олександра…

Ростислав Демчук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *