Суспільство

Американський рекрутський досвід

У Чернігівському обласному військовому комісаріаті та Козелецькому райвійськоматі оперативного командування «Північ» триває експеримент з реформування військових комісаріатів у територіальні центри комплектування та соціальної підтримки.
Фахівці відділу оборонного співробітництва посольства США в України Бен Уолл, Коді Совхілл, Тайлер Гарст ознайомились з ходом реформування.
 

Військовий комісар Чернігівського обласного військового комісаріату полковник Олександр Криворучко разом з начальником відділу комплектування військовослужбовцями військової служби за контрактом Головного управління персоналу Генерального штабу Збройних Сил України полковником Андрієм Полонським ознайомили гостей з ходом рекрутингу, реалізацією завдань соціального та правового захисту військовозобов’язаних, резервістів, військовослужбовців, ветеранів війни та військової служби, упровадженню передового світового досвіду в діяльності територіальних центрів тощо.

Військовий комісар зауважив, що процес рекрутингу вже дає позитивні результати:
– Планові завдання призову громадян на військову службу за контрактом у військкоматі вже перевиконані. І це ще не кінець року. Інструктори відділу рекрутингу користуються довірою у громадян, адже вони обов’язково призначаються з бойових військових частин та з досвідом ведення бойових дій.

Американські колеги передали до військового комісаріату виготовлену друковану рекламну продукцію військової служби за контрактом у їхніх Збройних Силах.

Віталій Кирилов,
прес-служба оперативного командування «Північ»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *