Спорт

Беленюк і триголова борцівська мафія

Учора, під впливом обурливих емоцій, не хотів писати про це, думав пройде ніч, все вляжеться в душі… Жан Беленюк — молодець з молодців!!! Але не міг він здолати на Олімпіаді в Ріо триголову мафію — конотопського грузина з російським паспортом, президента Федерації боротьби Росії, члена бюро Всесвітнього Союзу боротьби Михайла Маміашвілі, борця-грузина з російським паспортом і суддю-грузина з російською душею, якому вже «сто лет в обед»…
 

З самого початку сутички Жан — активніший, намагається виконати прийом, так швонгонув суперника, що той ледь за килим не вилетів, але його першим попереджають за пасивність і першим ставлять в партер — українець вистояв. Суддя розуміє, що треба б і росіяно-грузина поставити в партер… І формально робить це… за 31 секунду до завершення періоду, сподіваючись, що у Беленюка нічого за цей час не вийде. Але Жан був настільки налаштований, що встигає виконати накат — 2:0, а розвинути успіх немає можливості — період завершується.

Але ж підлі плани триголової мафії треба якось втілювати — і ледве починається другий період, борцю, який має активну дію, веде в рахунку… дають чергове попередження з балом для суперника, ставлять в партер, — знову Жан відстоює, але «помічають» порушення правил — і вже 3:2 на користь росіяно-грузина, що не виконав жодної активної дії.

А Беленюка знову — в партер, і тримають доти, доки суперник не вимучує прийом (сумнівний) на 2 бали, але на табло додається … аж 4. Знову, напевно, побачили порушення правил — Жан міг пальчиком необережно торкнутися ноги суперника… а це ж така перешкода виконанню прийому… І чорну справу зроблено….

Президенти Міжнародної боротьби змінюються, але мафія залишається безсмертною… А Жана, і Артура Дзигасова, і Володю Шацьких, і все-все наше борцівське братство вітаю з першою олімпійською медаллю Ріо, хочу вірити, що не останньою !!!
Борітеся — поборете!!!

Сергій Савелій

P.S. Dmytro Levchuk: а цікаво почитати про нашу мафію на чолі з Бубкою… Яка не подає жодних протестів і пісяє у штанці…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *