Спорт

Футбольна вікторія городнянців

Блискуча гра і перемога юних городнянців, які виступали за наш Німецький культурний центр «Взаємодія», стали несподіванкою для організаторів Всеукраїнського турніру з міні-футболу, влаштованого Асоціацією німців України за сприянням уряду Німеччини. Дві команди з Городні (по 5 чоловік) були заявлені до участі в турнірі. Вже у півфіналі було очевидно, що городянці упевнено лідирують.
 

У фіналі зустрілися дві команди з Городні, щоб поділити перше та друге місце. Цей фінал — то своєрідний подарунок до дня міста.

Супроводжували футболістів до міста Одеси, де відбувся турнір, тренер Рода О.А. та лікар Стряпко О.А. Вони не тільки підготували спортсменів, а й сприяли культурному відпочинку хлопців та дівчат. Так-так, дівчат, бо серед гравців-футболістів боролися за перемогу і Ліля Лукашенко та Настя Бурба, яка, до речі, була нагороджена грамотою як кращий захисник турніру.

А Руслан Ніконов отримав кубок кращого бомбардира (забив 14 м’ячів!).

В перервах між грою та тренуванням всі гравці з задоволенням пірнали у морські хвилі — Чорне море лагідно пестило своїх юних гостей із сіверського краю.

В. Штольц,
м. Городня

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *