Спорт

Рукопашні бої у Чернігові

В Чернігові відбулись змагання з рукопашного бою серед військових частин оперативного командування «Північ» Сухопутних військ Збройних сил України. У змаганнях взяли участь 9 команд від підпорядкованих військових частин, до складу яких увійшли як досвідчені військовослужбовці контрактної служби, що брали участь в АТО, так і строковики. Відкрив змагання напутнім словом командувач військ оперативного командування «Північ» генерал-майор В’ячеслав Назаркін. Він пообіцяв, що ці змагання стануть традиційними.
 

Перед рукопашними боями виступив танцювальний колектив «Глорія» з вальсовою композицією.

А потім за форматом проведення змагань у різних вагових категоріях були проведені бої, за результатами яких і визначали переможців як серед військових частин, так і в особистій першості.

Начальник фізичної підготовки і спорту оперативного командування підполковник Руслан Карпінський зауважив, що рукопашні двобої популярні не лише у Збройних Силах України, а і серед усіх силових структур, тож чернігівський переможець представлятиме оперативне командування «Північ» у відбірковому турі змагань серед частин Сухопутних військ до чемпіонату на Кубок Президента України.

Віталій Кирилов
прес-служба ОК «Північ»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *