Суспільство

«АНТОНовские яблоки» для Шелленберга…

Діло табак: Вальтер Шелленберг у фільмі «17 миттєвостей весни» або Олег Табаков у житті — нині при смерті. Лікарі намагаються його реанімувати. Дай, Боже. Нехай би жив.

Але ще недавно, при розумі і свідомості, цей відомий російський актор і шовініст в одній особі говорив, що йому «стыдно за мерзости, которые делают украинцы, убивая людей и разрушая их жилища»…

Табаков, зігравши колись роль Шелленберга, есесівського мундира так і не позбувся… Українців з тисячолітньою історією він вважає «убогими, темными и неграмотными…». Йому хочеться й надалі нести в Україну «грамоту» «русского мира», і задля того він готовий, поки був при розумі, все перебріхувати та немічно дудіти в карликову дудку.

І хоч Бог мовчить, однак все помічає.

Нехай ми, «убогі» українці, але, оно, навіть старший син Олега Табакова Антон і той стає на Божу, а не батькову сторону.

Багато російських ЗМІ навперебій повідомили, що «син лишив напризволяще батька, котрий помирає», і обірвав усілякий зв’язок з Росією. Поінформовані і близькі друзі сім’ї Табакових розповіли, що доля батька Антонові абсолютно нецікава й байдужа. Він остаточно і назавжди перебрався до Франції зі своїм ресторанним бізнесом…

Звісно, не такими мають бути взаємини сина і батька.
Але то дивлячись якого сина і якого батька. Бо якщо, скажімо, порядному і розсудливому синові стало раптом «стыдно за мерзости» батька, то що тоді йому лишається?

Отакі-бо, «АНТОНовские яблоки» для Шелленберга…

Леонід Ісаченко, «ГРІНЧЕНКО-інформ»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *