Суспільство

Новорічні привітання Дастіна Негоффмана

Не знаю в кого як, а в нас із Дастіном сьогодні був напружений день – знімали новорічні привітання Дастіна Негоффмана українському народові. Дастін ніяк не хотів входити в образ, не слухався режисера, не хотів чіпляти на себе цей ковпак чи то блазня, чи то якогось Клауса чи Пер-Ноеля.

На всі благання і пояснення, що сьогодні не 8 березня, а саме 31 грудня, просто тепла погода, і що йому дуже пасує цей «новорічний прикид», і він в ньому не якийсь там «Йолопукі», а крутий Жовтий Пес, трусив головою, скидав з себе «реквізит», всім своїм багатим арсеналом виразної міміки, як справжній послідовник Костянтина Сергійовича, пояснював своєю собачою мовою: «Нє вєрю»!

Але пару «ніжних» слів змотивували і переконали Дастіна, що це саме його собаче діло напередодні його року – Жовтого Пса — привітати шановне панство з прийдешніми святами. Побажати щастя, миру і спокою, добра і добробуту, сімейного затишку, натхнення і нових творчих злетів!

І головне – будьте здорові! Нехай здійсняться ваші найпотаємніші мрії, котрі загадаєте цієї казкової новорічної ночі, піднімаючи о дванадцятій святковий келих!!! З новим роком і Різдвом Христовим! Веселих свят!

За Дастіном записав Андрій Михайлик,
31 грудня 2017 року… (той запис тепер, ніби з іншого життя..,
власне, і самого Дастіна вже нема…)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *