Суспільство

Таємниці вибухового мопеда

Вбивство охоронця народного депутата — радикала Ігоря Мосійчука – звісно ж, сам нардеп і його патрон будуть приписувати виключно ФСБ. Таким чином відволікаючи увагу від своїх фінансових оборудок, а заразом роблячи спецслужбу Росії всемогутньою та залякуючи нею українців.

Безумовно, всі версії має розглянути слідство, але вартує уваги і версія колишнього керівника Головного слідчого управління СБУ Василя Вовка: по-перше, коли хочуть вбити, то підривають не мопеди (приклад Шеремета і Вороненкова).., а по-друге, щодо Мосійчука треба розглядати фінансово-бізнесову версію…

Тобто натяк на хабарництво.
 

Що ж до самого постраждалого Мосійчука, то тут скромність і не ночувала — сам про себе він вже заявив, що це «перший замах на державного діяча такого рівня…»
І справді — такий рівень!, такий рівень!!
Хіба ні?

Але, схоже, ще більше наляканий Ляшко, який вже з ночі почав лементувати: реб’ята зі спецслужб, ви де?, чому не охороняєте кожного народного депутата?!

І то правда!, а що їм ще робить в країні, де йде війна?, і не лише на Сході, а й на бурштиновому «тєатрє воєнних дєйствій», де постраждалий нардеп у генеральській, кажуть, должності ходив…

Може, через те його й охороняли приватні охоронці, один з яких тепер, на жаль, загинув за добродія нардепа.

Василь Чепурний

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *