Хвиля Десни » 5 Травня, 2022

Daily Archives: 5 Травня, 2022

Політика

Зеленський виправив помилку

Published by:

Президент України Володимир Зеленський сьогодні провів телефонну розмову з президентом Німеччини Франком-Вальтером Штайнмаєром. Таким чином, лідери залишили у минулому всі непорозуміння. Володимир Зеленський: «Провів добру, конструктивну, дуже важливу розмову з Федеральним президентом Німеччини паном Штайнмаєром. Подякував за потужну підтримку Україні.

Continue reading

Суспільство

Війна руйнує всі міфи

Published by:

Війна — це коли ти вже майже 2 місяці воюєш, а додому продовжують приходити з воєнкомату. Війна — це коли ти виконуєш свій обов’язок, а сцикливий мусор вдома шиє тобі нову справу по СЗЧ. Війна — це коли на складах гниє купа зброї і техніки, а ти бігаєш з ремонтним калашматом і їздиш на роз*обаному нісанчику, купленому волонтерами. Війна — це коли починаєш бачити різницю між баригами і ідеалістами.

Continue reading

Суспільство

Вірю Воїну!

Published by:

Вже просто якась фізична втома від наших диванних стратегів. Зайшла на свою голову в соцмережі, і бачу як ніби-то поважні люди добивають мою віру в здоровий глузд, розносячи срач про недавні обстріли залізничних об`єктів. «Чому пропустили стільки ракет??», «де наша ППО??», «а, може, на Банковій колаборанти сидять??», «а, може, це якийсь таємний план Зе??».., і подібна мачня цілою зливою полилася.

Continue reading