Хвиля Десни » 28 Травня, 2022

Daily Archives: 28 Травня, 2022

Політика Суспільство

Пекло, що опалюється російським газом

Published by:

Коли стається убивство, то поліція у першу чергу шукає мотив, а за мотивом знаходить убивцю. Навіть якщо убивця і не втікає, то мотив все’дно з’ясовують, бо це основа розслідування справи. Практично усі убивства відбуваються з ясних мотивів, котрі можна осмислити — грабіж, ревнощі, побутові скандали у нетверезому стані, убиство з необережності та інші.

Continue reading

Суспільство

Межа між безуглими і безмозглими

Published by:

Безугла — корисна недотепа, наполягає, щоб Бутусов не давав своїх репортажів із фронту, бо репортажі демаскують розташування українських військ. Звичайно, Мар’яна Безугла, депутатка від «слуг народу», озвучує не тільки свою думку, а й думку декого із командування армії. То забороніть також карти, котрі щодня з’являються в мережі, демонструючи хід боїв. Зараз такі технології, що росіяни чудово можуть бачити розташування наших військ і без репортажів Бутусова, і без згаданих карт.

Continue reading

Культура

Ювілей, порушений війною

Published by:

Холодний воєнний рік і зранена «Журналістська весна-2022». Наша зустріч, яка мала відбутися через п’ять років після минулого ювілею — нині незбутня. Хіба хто думав, що незалежність України зі зброєю в руках захищатимуть наші однокурсники та вже і їхні діти стануть до лав Воїнів? Але в усі часи і зараз, як написала Іра Красуцька, незмінним, монолітним та студентсько-драйвовим залишається наше курсове «МИ».

Continue reading