Політика

Носяться із «бутербродною» вдовою

Скажіть! Ну як можна поєднувати смерть російського ліберала Навального з перемогою України у війні з Росією? Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що найкращий спосіб вшанувати пам’ять опозиціонера Олексія Навального — забезпечити перемогу Україні… Про це заявив Столтенберг в інтерв’ю “Радіо Свобода”. На городі бузина, а в Києві дядько!

«Я глибоко вірю, що найкращий спосіб вшанувати пам’ять Олексія Навального – це зробити так, щоб президент Путін не переміг на полі бою, а перемогла Україна», – сказав пан Столтенберг.

Тобто, якщо збудувати логічний ряд зі слів Єнса Столтенберга, то Росію і режим Путіна українцям треба перемогти, аби цією перемогою вшанувати смерть Навального? Так виходить?

А минулого понеділка Верховний представник ЄС у справах зовнішньої політики Жозеп Боррель запросив дружину покійного опозиціонера Юлію Навальну взяти участь у засіданні Ради міністрів закордонних справ Європейського Союзу.

З якого це дива?!!! Цим чиновникам у Брюсселі пороблено, чи що?

***
Між тим мати Олексія Навального, Людмила Навальна прокляла дружину свого сина Юлію Навальну й звинуватила її в смерті свого сина Олексія Навального.
Вона заявила про своє презирство і зневагу до Юлії Навальної, яка, за її словами, змусила Навального, ще хворого після отруєння, їхати з Німеччини в Росію на вірну смерть. І яка з 2022 року жодного разу не провідала свого чоловіка в колонії, але і буквально через кілька годин після смерті, з посмішкою на обличчі почала розїзджати по Європі і “торгувати” іменем Олексія Навального.
Людмила Навальна заборонила Юлії Навальній спекулювати іменем її сина.

Ростислав Демчук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *