Суспільство

А хто проти – світ широкий!

Ха-ха-ха! Мітинг у Харкові на підтримку російської мови закінчився, не розпочавшись. Українські активісти Харкова зарубали під корінь московську ініціативу ОПЗЖ, і не дали провести мітинг.

Оце молодці! Оце супер-клас!
Ну, скільки говорити, ЕРА ДОМІНУВАННЯ РОСІЙСЬКОЇ МОВИ В УКРАЇНІ ЗАКІНЧИЛАСЯ!

В Україні не заборонена російська мова. Російською можна розмовляти. В Україні відведені години в школах для вивчення російської. Припиніть брехати про дискримінацію!

Водночас, зарубайте на носі.
В Україні домінуватиме українська мова! Бо ніде у світі не домінує російська, в жодній країні, окрім Московії. І в Україні не домінуватиме.

Деякі російськомовні пищать, що це не відповідає їхнім інтересам. Так от, пора думати не лише про себе, а й про країну. Про державу. В інтересах нашої країни — українська мова і все українське. Бо це посилює українців. Бо це утверджує Україну. Бо це вирізняє нас серед інших народів світу.

І не брешіть про рідну мову лише тому, що ви її вивчили першою. Для України російська мова ніяка не рідна. Це чужа нам мова. Принесена на багнетах, привезена на танках, присилувана репресіями і голодоморами. І ціна російської мови в Україні — це 40 мільйонів убитих українців.

ДОСИТЬ!
Ми не вбиваємо. Ми не моримо голодом. Ми кажемо: «Буде по закону!» А закон такий: ДОМІНАНТА — УКРАЇНСЬКА!

А хто проти — світ широкий!

Лариса Ніцой

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *