Суспільство

Воїни і діти в День Соборності

В День Соборності України та з нагоди 100-річчя проголошення незалежності УНР офіцери відділу цивільно–військового співробітництва оперативного командування «Північ» завітали до 25-ї Чернігівської загальноосвітньої школи.

Офіцери та вчителі закладу разом зі школярами виконали державний гімн України, розповіли дітям про події, що відбувались 100 років тому. Ще тоді Україна могла стати вільною…

Військові побажали дітям добре вчитись, бути патріотами.

— Ви, діти, – наше майбутнє! І ми переконані, що Ваші здібності, наполегливість та патріотизм стануть запорукою великих успіхів у дорослому житті, і сприятимуть процвітанню незалежної могутньої України, — щиро вірить майор Віталій Мельніков.

Учні з військовими утворили символічне «Коло єднання» та разом виконали «Дитячий гімн України».

Додамо, що напередодні офіцери управління провели «уроки Гідності» у 3-й Чернігівській загальноосвітній школі, де учням п’ятих, шостих, сьомих та десятих класів розказали про Збройні Сили України, їх структуру, види та сучасне озброєння.

До уваги дітям були продемонстровані сучасні зразки засобів індивідуального захисту військовослужбовців.

Своєрідною подякою за підтримку та патріотичні малюнки від військовослужбовців 30 окремої механізованої бригади став подарований дітям прапор України, на якому воїни написали свої побажання та слова вдячності.

«Дякуємо за підтримку!» – написано там власноруч Героєм України Володимиром Гринюком.

Начальник відділу цивільно-військового співробітництва управління оперативного командування «Північ» полковник Дмитро Бородавко зауважив, що заходи національно–патріотичного виховання з молоддю приурочені та проводяться не лише до державних чи професійних свят, а відбуваються постійно.

Прес-служба ОК «Північ»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *