Культура

Прісне фото із архіву

Фото з архіву… Наприкінці 1990 року в київському Палаці спорту відбувся сольник Володимира Преснякова-молодшого.

Разом з ним до Києва приїхали Володимир Пресняков-старший, який в перервах між виступами сина заповнював паузи грою на саксофоні і Крістіна Орбакайте.

Тоді вперше поспілкувався з молодшим Пресняковим і донькою Пугачової. Пізніше вони не раз приїздили до столиці з власними концертами, шоу-програмами. Враження від тієї зустрічі залишилося досить пристойне.

Вдалося записати невеличкі інтерв’ю з початкуючими зірками естради. Хоча Крістіна на той час була вже, як то кажуть «трішечки» вагітною, ця тема залишалася табу, як і деякі деталі з їхнього особистого життя.

Випереджаючи можливе невдоволення, чи навіть обурення зауважу, що перед тим, як розмістити в соціальній мережі фото і текст, затамувавши подих, зазирнув у «чорні списки» сайту Міністерства культури України. І з полегшенням зітхнув, адже у переліку осіб, які створюють загрозу національної безпеки України, серед 150 акторів, співаків, політиків, журналістів, Володимир Пресняков-старший, Володимир Пресняком-молодший, Крістіна Орбакайте не значаться.

На фото: після концерту Володимира Преснякова-молодшого в Київському Палаці спорту: на той час спецкор «Вечірного Києва» Дмитро Гордон, Володимир Пресняков-стрший, народний цілитель Людмила Герасимова, Володимир Пресняков-молодший, Крістіна Орбакайте.

Віталій Курінний

Коментар «ХД»:
… Ще від тих 90-тих все пішло не так. І навіть не стільки через те, що «руський мір» з отими пресняковими вільно і нахабно заступав собою український культурний простір… Тоді ще отой хлопчик збоку був спецкором «Вечірнього Києва».., і весь спритний кагал уже тоді точив, як миші, вечірню столицю, аби на її місце усукати довірливим і нерозторопним українцям вечєрній квартал…
Нема «Вечірнього Києва», зате є гордон з бульваром… Тільки і лишився вікопомний вірш класика: вийшов гон*он і сказав курінному: я комсомолець, стріляй… Проте ніхто нікого не стріляв, допіру все лишалося як є, і долишалось аж до нині, до кварталів із бульварами…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *