Політика

Cерйозна заява мера Черкас

Міський голова міста Черкаси Анатолій Бондаренко в інтерв’ю «Радіо НВ» заявив про намір подати до суду на Володимира Зеленського через те, що президент на недавній своїй прес-конференції назвав його «бандитом».

«Я хотів би, щоб президент (він же президент країни!) показав хоч один вирок суду, де мене визнали бандитом. У мене донька навчається на юридичному факультеті й десятки черкащан мені телефонували з проханням подати в суд на президента країни. Я збираюся подати до суду про захист честі й гідності, якщо у нашого президента така є. І я думаю, що ми поговоримо про те, хто насаправді бандит», — зауважив Бондаренко.

«Ви говорите, що я мер-бандит? Всі ті кримінальні справи, які порушували проти мене, їх порушували за мою політичну діяльність, в тому числі і за те, що ви стали президентом», — нагадав Бондаренко.

Крім того черкаський мер налякав Зеленського, що «йому на місцевих виборах в Черкасах нема чого ловити»…

При цьому повідомив важливу обставину, мовляв, поки в країні епідемія коронавірусу, він перебуває в Черкасах.

«Хотів би вас запитати, де ви були в 2013 і 2014 роках, коли я був на Майдані і боровся на незалежність українського народу. Де ви були? А ви витанцьовували тоді на корпоративах!» — уїдливо розповів хто є хто пан Бондаренко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *