Політика

Місія Зеленського – трансформувати колективного Порошенка

У стрічці новин натрапила на інформацію, буцім президент з якогось дива втік від журналістів, які намагались розпитати у нього про справу Порошенка. Прочитала цей заголовок і в мільйонний раз з незмінним езотеричним трепетом в серці оцінила геніальну «багатоходівочку» наших Вищих Комп’ютерників. І на те була досить серйозна нумерологічна причина.

Судіть самі.
Наші Небесні адміни пишуть програми держав у формі сценарію, під який згодом проводиться кастинг акторів, здатних зіграти прописані ролі на сцені життя. То ж коли рік тому я зі своєї скромної нумерологічної дзвіниці намагалася розгледіти першопричину перемоги Зе-команди на виборах, то прийшла до такого висновку. Володимир Зеленський потрібен українській програмі для того, аби ми нарешті взялися за розум і з подвійною силою попрацювали над негативними якостями Трійки, яка є однією із основних енергій в колективному характері громадян України, незалежно від національності.

Загалом, у «плюсі» Трійка — це щасливе, творче і креативне число. Але якщо ми використовуємо її в негативі, то весь вроджений креатив буквально тоне у скандальності, несерйозності, безвідповідальності, ось у цьому дурнуватому «зато поржом», «будєт вєсєло», «акакаяразніца». Загалом, різниця є, і саме тому (думалося мені) нам дали можливість наїстися оцим експериментальним фастфудом до повної нудоти, аби рефлекторне табу на подібні речі спрацьовувало в наших головах, як страх перед стусаном в лабораторного собаки Павлова. Мабуть, шанси витягти свою програмну Трійку з тіні на світло рік тому у нас були рівні Нулю, а то й відсвічували Одиницею в мінусі. Тобто взагалі пробили дно…

Зараз ця версія й далі залишається робочою, але втеча Зеленського від запитань про Порошенка змусила проаналізувати їхню сумісність детальніше. Результат просто таки приголомшив. Виявляється, між ними, у першу чергу, гуляє енергія Плутона, що є найпотужнішим космічним трансформатором. Він буквально змушує людину на певному етапі життя померти усіма своїми гріхами і комплексами, аби народитися заново у більш досконалій формі.

Так ось, Зеленський у житті Порошенка відіграє роль такого собі жорстокого і безапеляційного дзеркала, у якому той мусить розгледіти усі свої прорахунки і тріщинки, мов під лупою чи мікроскопом. Тобто без об’єктивного бачення самого себе у тому плутоніанському люстерці нашому П’ятому далі у політиці робити нічого.

Але було б неправильно вважати, що Вищі куратори у такий спосіб виховують саме Порошенка для повторного президентства, а Зеленський просто виконує роль статиста-трансформатора. Скоріш за все, нумерологічна програма України потребує не стільки персонального лідерства Петра Олексійовича (хоча й таке можливо), скільки патріотичної ідеології, що стала головним брендом його команди. Але при цьому сам бренд наразі потребує певної трансформації.

Можу, звичайно, помилятися, але той факт, що на останніх виборах перемогли не європейський або промосковський фланги, а «безвекторний» «Слуга народу», свідчить про появу в нашому суспільстві стійкого запиту на політичну силу центристського плану, яка б при цьому була державницькою і проукраїнською.

Маю на увазі партію усіх тих, хто нікуди звідси не їде і хоче розбудовувати країну як власну господу, незалежно від національності. Така собі, умовно кажучи, «Українська солідарність» з гаслом «Мова. Армія. Віра. Добробут».

Порошенківській рафінованій ідейності все-таки варто додати трішки зеленківського фастфуду чи, даруйте, гарантований шматок хрестоматійного сала. З цим доважком ментальному українцю буде комфортніше, надійніше і якось «мотивованіше». Принаймні, ті числові енергії, що стануть актуальними для України з наступного року, містять, крім усього, ще й яскраво виражений соціальний аспект.

Лариса Салімонович

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *