Політика

Нумерологія відчаю

Члени ради національної безпеки росії озвучили днями нову доктрину війни в Україні. Тепер у нас біснувате поріддя замість «денацифікації і демілітаризації» зібралося проводити (тримайтеся міцніше!) … «десатанізацію території». Мда… Схоже, постачальники заборонених речовин остаточно перейшли на бік України і возять до кремля вкрай низькопробне зілля.

Але якщо відкинути гірку іронію, то з езотеричної точки зору, ця новина, без сумніву, позитивна. Як я вже писала, місію теперішньої РФ визначає енергія 15-го аркану системи ТАРО Диявол. Його основна зброя – спокуси, маніпуляції і страх. Саме через них цей вартовий семериці Духу відсіює усіх, хто не готовий перейти на наступну сходинку свого еволюційного розвитку. Наразі перевірку проходять цілі країни через призму війни в Україні, тому на масове слабкодухе вагання європейських партнерів без болю було й не глянеш. Бідолахи викручувалися як могли, аби тільки Диявол не запідозрив у них потягу до неконтрольованих вольностей.

Але у жовтні навіть з дуже наляканими щось таки сталося. Світ несподівано перестав панічно боятися так званої «ядерки», якою кремлівці розмахували кілька місяців поспіль і без жахіття у погляді сприйняв чергову рашистську байку про «брудну бомбу». Тобто дідусь-Шойгу шаманив дзвінками Європу з якимсь надривним ентузіазмом, але дідька вже ніхто не злякався. А там, де зникає страх, починається його тотальна неміч.

Ну що ж, брак ідей – штука невесела. Навіть Дияволу стало на мокшанських болотах скучно, тому його слуги вкінець здуріли і, повертаючи довіру господаря, взялися за своїх. Як відверто зізнався учора на скрепному валдаї дряхлий кремлівський чорт, втрати у Бахмуті наразі складають один до восьми, а то й десяти убитими. Але маніяки з красної площі й далі готові гнати своїх нещасних чмобиків до нас на убій, аби кров на жертовне капище нечистого сюзерена лилася тепленькою, щедро і невпинно.

Але стоп! А що коли оголошений рашистським радбезом новий процес вже почався? Тобто слуги Сатани зроблять усе можливе для того, аби їхні окупанти-посланці дощенту згинули у вогні наших священних хаймерсів, і тоді «десатанізація» засміченої ними території пройде абсолютно природним шляхом?

А якщо серйозно, то, схоже, держава Океанія на росії остаточно перемогла. Диявол там більше не криється в орвеллівських деталях і не має потреби бути вигадливим. За пережиту нудьгу він їм помститься сам. У нього ж був розрахунок на половину світу, а ці чмобіки і з Україною поганенько справляються. Ну, хіба не печалька?

А нам би ще трішки протриматись. Як свідчить практика вимушених відключень світла, темрява поглинути нас неспроможна в принципі.

Лариса Салімонович

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *