Суспільство

Як людожери «безкоштовно» землю роздали…

Комуністи-большевики були хитрі.
Вчинивши військовий заколот у 1917-му році, і вбивши свого російського православного царя Миколу, вони сказали селянам: «Земля тепер ваша. Забирайте її безкоштовно».

Селяни зраділи, та й нумо орать і сіять.
Тоді повертаються «большаки» з гвинтівками, та й просять їсти (комуністи ніколи працювать не хотіли — а їсти хотіли завжди, і то кріпко). Селяни їм кажуть: «Купіть собі. Ось яйця, тут сальце».

Комуністи як закричать: «Ми вам землю безплатно, а ви нам — за рибу гроші?! Коли земля вам безплатно, тоді і їжа нам належить безкоштовно!!! Віддавайте, бо постріляємо вас, куркулів! Хлєб нужен голодающім Питербурху і Москве!»

Хто із селян їхнім погрозам не повірив, тих повбивали, а хто повірив — тих позаганяли до колгоспів, щоб ті там працювали задарма і не мали права отримати паспорта. Та й усі інші права тоді селяни втратили, на весь час, поки панувала над Україною «савєцька» власть.

І от у мене запитання: чому українські селяни мали годувати винятково Петербург та Москву? Чи не краще було продавати їм свій хліб, не безкоштовно, а за справжню ціну, до Рейк’явіка чи Осло?

Володимир Сердюк

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *