Суспільство

Припиняймо жрачку хряцкати!

Думаю, всі знають про головну манєчку переважної більшості українців — жерти. Надто ж в мандрах. Чи на відпочинку, на пляжі, на вихідних.

І це я навіть не про остогидлу курку, яєчка та огірки, які починають поїдати, шо дурні (!), наші співгромадяни в потязі/автобусі через буквально кілька хвилин після від’їзду.

Це не новина й не дивина.
Але ж херня в тому, що абсолютно така ж модель поведінки є у наших сітізенів і в літаках, і за кордоном.

Саме за цією ознакою – постійним жерінням – українців завжди видно. Точніше, чутно. Українець завжди, при першій же нагоді будь-де, починає хряцкати.

Як тільки бачиш людей, які тащать із собою в ручній поклажі пару кіло хамону чи ковбасу, що вже вивалюється з кишень — можна бути впевненим – наші! Якщо десь в Європі на пляжі ти побачиш людей, що жеруть чіпси та заливаються їх пивом прямо біля моря — не помилитесь, звідкіля ці люди…

Взагалі, якщо так розібратися, то найголовнішою розвагою нашого народу й досі є – попоїсти!

Насправді, це не просто рагульство.
Точніше, це рагульство, яке має досить сумні причини. Давайте не забувати, що наш народ тричі за останнє століття морили голодом. Голодомор наніс настільки жахливу травму психічному здоров’ю нашого народу, що він буквально увійшов у генетичну пам’ять.

Українці досі бояться голоду, тому нагодувати – це найважливіше. Ну, й поїсти – це головний релакс та символ того, що все типу ок!

В будь-якій незрозумілій ситуації – жери! Якщо є вільний час – жери! Якщо пішов відпочивати – жери!!!

Але.
Саме оце постійне жеріння жахливо б’є по здоров’ю – лишень згадайте, що в абсолютних лідерах серед причин смерті українців є серцево-судинні захворювання.

Більшість яких якраз і викликані хріновим, жирним та невчасно з’їденим їдлом. Ну, й звичайно, ця велика жрачка дуже обмежує розумовий рівень багатьох людей. Не кажучи вже про естетично-культурний.

Карочє!!!
Пані та панове, закінчуймо велику жрачку, бо це просто біда!
Кажу вам як товстун.

Богдан Буткевич

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *