Хвиля Десни » 18 Листопада, 2020

Daily Archives: 18 Листопада, 2020

Суспільство

Крихкість дзеркальних чисел

Published by:

Коли більше місяця живеш з «пост-ковідною» пневмонією (це я зараз про себе), а результат «не дуже», то автоматично починаєш шукати точку опори у якихось сакральних речах. І ось сьогодні пригадався грудень минулого року. Про цей глобальний вірус тоді ще ніхто не знав, але перед очима стояла неймовірна дата – 2020. Очевидно, що рік мав бути незвичним і складним. Я теж мала прогноз стосовно дзеркальності чисел.

Continue reading

Політика

Неочікуваний вибір Молдови

Published by:

Аж дивно, що у Молдові Майя Санду з великим відривом перемогла ставленика Росії. Додон провалився з тріском. Мені це дуже дивно, бо я чотири роки тому був в Молдові під час тамтешніх масових протестів. Протести були проросійські.

Continue reading

Суспільство

Ніхто нікуде не літав…

Published by:

Я знаю людину, яка водночас обурюється тим, що треба носити маску, і тим, що маски ніхто не носить… А також тим, що коронавірус з одного боку — це видумки великого фінансового капіталу та світова змова темних сил, а з іншого — що від нього немає ніяких ліків…

Continue reading

Суспільство

Легені хочуть… сала!

Published by:

У легенях близько 700 мільйонів альвеол. І в кожній має постійно оновлюватися ЖИР. Коли ми їмо жир, він, через лімфатичну систему, в першу чергу надійде в легені. Вони візьмуть стільки, скільки їм потрібно. А ЯКЩО ЖИРУ НЕ З’ЇЛИ? Тоді кульки альвеол злипаються.

Continue reading