Хвиля Десни » 10 Квітня, 2023

Daily Archives: 10 Квітня, 2023

Культура

Святкуймо і не зважаймо!

Published by:

Святкувати Великдень в Україні може і має право кожен коли завгодно. Проте «коли завгодно» через обставини непереборної сили дає на вибір лише два дні. Цього року це 9 і 16 квітня. Хоча Песах кожен має право святкувати разом із юдеями. Католицьку паску — разом із католиками. Православну — разом і православними та греко-католиками.

Continue reading

Суспільство

Як воно буде після війни?

Published by:

Сухим підсумком цієї війни будуть дві узалежнені країни зі зруйнованими економіками. Цинічна агресорка, яка під вигаданими причинами віроломно напала на сусідню країну і розбила об війну свою економіку і побудовані торгові та дипломатичні стосунки і узалежнилась від Китаю. І країна, яка змушена була захищатись і захист та бойові дії на її території теж зруйнували і виснажили економіку захисниці.

Continue reading

Культура

Воля — на кінці шаблюки!

Published by:

Цілотижнева серія «домовленостей про мир» в Україні. На цей раз із центром у Пекіні. Очевидно, що мудрий французький дипломат Талейран зреагував би на це так: «Язик дається людині для того, щоби скривати свої думки». Оскільки переговори, угоди, діалоги стають, на жаль, пародійними видумками, коли це стосується кремлівської раші, тим паче її нинішнього головного «переговорника» путіна — серійного вбивці та «клієнта» Гаазького трибуналу.

Continue reading