Культура

Аплодую продюсерам Євробачення!

Бо з абсолютно незначущої ідеї, по суті, забавки, тобто хто заспіває «голосніше», люди зуміли роздути інформаційну бомбу, яка впливає і формує не тільки настрої майбутніх видовищ, але і гендерні, і навіть політичні, причому в масштабах всієї Європи. Аплодую!

Але в шаленій гонитві за популярністю, учасники ідуть на будь-які сценічні викрутаси і збочення, аби лиш привернути до себе максимальну увагу. Чим більша скандальність, тим краще. Це, і а-ля «нетрадиційна» орієнтація, чи та ж сама небінарність, свідома дияволізація, або банальна вульгаризація … і т. д. (насправді, повірте, учасники-артисти, прехороші і душевні і люди як люди… але інколи просто змушені прикидатися педерастами. А вони і близько такими не є).

Скажу більше, це великі трудяги, мрійники і фантазери, прекрасні, повторюю, люди, але мусять грати придумані, з дупи на голову натягнуті образи. А найголовніше, що піпл, тобто ми, не вдаючись в суть самої події, потрапляємо в натуральну ЄВРОНЕОБАЧНІСТЬ.

Бо ж справа не в тому, хто диявол більше: продюсер, артист, чи той, хто бездумно проголосував, і хто з них наймерзенніше зманіпулював і перекрутив людську свідомість. Справа в підриві фундаментальних основ Сцени і Мистецтва загалом.

Тож або ми прогресуємо і стверджуємо високий професіоналізм і людяність, або прикриваючись штучно модефікованою телевізійною привабливістю, заштовхуємо абсолютний деструктив, який руйнує проTikTokчені , проInstagramлені і без того мілкі людські глузди.

Сергій Файфура

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *