Політика

Чорний ящик, де щурі гризуться

Дивні слова прозвучали від міністра оборони росії Білоусова. Він став вимагати від своїх же генералів правдивої інформації про стан речей на кордонах. Уявляєте — міністра не задовольняє пропагандистська деза, якою з лопати Герасимова Генштаб годує і міністра, і політичне керівництво. Шойгу задовольняла, а цього новопризначеного бухгалтера – ні.

Найстрашніше, що може бути під час війни – це відсутність об’єктивної інформації. путін відтворив імперію брехні і пропаганди, і сам же став вірити в кліше своїх пропагандистів.

За ці 2.5 роки уже тричі система чітко вибудованої дезіформації виставляла путіна і всю його чекістську банду на світову ганьбу: українці з квітами будуть зустрічати афсфабадітелєй і тому візьмемо Київ за три дні; проспали підготовку бунту Пригожина і от третє – масований прорив ЗСУ на територію ерефії. Є супутники, є в середині України мережа пригодованих агентів, є СЗВ, ФСБ, військова розвідка і в атмосфері тотальної брехні і відсовування від себе персональної відповідальності (цар Вальодя не любить поганих новин) – це все не працює.

Білоусов: дайте мені об’єктивну інформацію…

Смішний бухгалтер. Російська війна – це колосальний бізнес для генералів і полковників, майорів і капітанів. Красти, списувати, перепродувати можна стільки завгодно і що завгодно. Для путінської росії, як і для брежнєвського СРСР правда – це отрута. От спробував боротись Горбачов – все посипалося.

Вчора почув від нашого уже вкрай затертого телевізійного всезнайки: ця війна буде тривати вічно… Це відверта дурниця. Ця війна з боку росії може завершитися у БУДЬ – ЯКИЙ момент. Тому що це чорний ящик, жоден аналітик, що себе поважає, не може довіряти жодній статистиці і жодним новинам, що звідти витікають коричними змійками… Це чорний ящик, де щурі при владі уже всліпу гризуть одне одного.

Віктор Лешик

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *