Політика

Перші цапи-відбувайли

За відстороненням шойгу багато хто не помітив більш знакової події — відправку в небуття вже тепер колишнього секретаря СНБО рф миколи патрушева. Саме він разом з директором фсб олександром бортніковим були найгарячішими фанатами прямого вторгнення в Україну й переконали ххв зробити це, гарантуючи швидку і легку перемогу.

Бортніков поки що на місці, але чи надовго? В будь-якому випадку це відверте зізнання з боку хвв про провал всієї стратегії щодо України. Що буде далі — побачимо.

Різноманітні експерти кажуть, що призначення білоусова замість шойгу означає, що “війна надовго”. Ніби за кужгетовича вимальовувалась перспектива миру.

Не претендую на істину в останній інстанції, але як на мене це з боку хвв пошук цапів-відбувайлів, а з іншого – схоже на судомливі спроби шляхом якоїсь імпровізації, хоч чогось досягти. Напевне, зараз хло на тому етапі, коли вважає, що невдачі на війні через те, що неправильно побудовано тил і багато крадуть. Тому намагається тасувати колоду у сподіваннях що щось та й раптом зміниться.

Це нагадує мені шарпанину гітлера у свої останні дні. Він тоді призначив цапами-відбувайлами і позбавив посад Геринга, Шпеєра та кількох інших великих нацистських цабе. Нехай тут і не про дні йдеться, але схожі історичні паралелі…

Павло Бондаренко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *