Політика

Сльози і «смєшки» на згарищі Майдану

Як же ж треба читати дані екзит-полів? З якого боку не підійди, але арифметика доволі уперта. Малоросійство, зашифроване під криптонімом ЗЕ, обклало усіх. Де йому пишуть 30, а дехто навіть 34 відсотки голосів виборців.

Але чи його одного треба рахувати у підсумку?
Ні. До уваги треба брати й результати ще одного нібито хохла з головою, чітко повернутою на Кремль. Недавнього особистого гостя заспаного маленького прем’єр-міністра РФ. Звичайно ж, йдеться про досягнення Юрія Бойка. А у нього в усіх екзит-полах виведено понад 9 відсотків голосів тих, хто прийшов до виборчих урн.

Отож, плюсуймо дані цих кандидатів, позаяк в них фактично один і той же електорат – 30,4 + 9,8 = 41,2; або ж 34,3 + 9,8 = 44,1 відсотки.

Сюди сміливо також можна додавати результат О. Вілкула. Це теж фрукт московітського поля. Скільки там у нього? Понад чотири відсотки. Рахуйте скільки разом вийде у трьох?

Хоч круть, хоч верть, а вибори показали, що у нас без малого 50 відсоків гнилої, продажної вати. Тих, хто будь-якої миті готові сунути ножа у спину оборонцям, фронтовикам, тим, хто замало не щодня платить життям за захист рубежів держави.

Хто ж вони, ці гниди?

А. переважно російськомовні;
Б. москофіли;
В. антипатріоти;
Г. люди, з мордорським сердечником;
Д. ті, хто готові, хоч би навколішках, а повзти під престол Кремля…

Це серйозний дзвінок чинній владі. Ви, пані й панове, програли все, що вам у руки вручив скривавлений Майдан…

Одначе, заглянімо і на інший бік результатів екзит-полів. Скільки ж укупі відсотків набрали наші патріоти?
Р. Кошулинський — 1,8%, А. Гриценко поспіль із І. Смішком набрали ледве за 10 відсотків. Вийшло, погодьтесь, як кіт наплакав. Ось, де головна трагедія України!!!!! Як і сто років тому!

Бо навіть, якщо би вони утрьох завчасно об’єдналися, їм би все одно не вистачило сил дострибнути до другого туру. Потрібен був би ще й чевертий, а то й п’ятий партнер. А кого за нього найняти? Невже Ківу чи, можливо, Капліна?

Це повна поразка, панове!
Жахлива поразка, спаравжній розгром наших національних, патріотичних сил. Така, на жаль, гірка правда 31 березня 2019 року…

Олександр Горобець

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *