Політика

Ультиматум Богдану з Брюсселя

Я хоч і не злопам`ятний, але пам`ять у мене хороша! Думаю, що образа Андрієм Богданом журналістів йому ще не раз аукнеться. Адже, хто як не журналісти розкажуть, що у президента України сьогодні розпочався офіційний візит до Туреччини?

Тут є й цікавинки!
Володимир Зеленський під час цього візиту зустрінеться зі своїм турецьким колегою, президентом Туреччини Ерджепом Ердоганом, представниками турецького бізнесу, вселенським владикою Варфоломієм і… восьмого серпня Зеленський побуває в Анталії на виступі «Квартал 95». Так би мовити, поєднає корисне з приємним.

Але я знову повернусь до нашого «героя», керівника ОП Андрія Богдана у справі журналістів. Ще раз закликаю цього галицького рагуля вибачитись перед журналістами і подякувати їм за те, що саме журналісти розчистили дорогу команді Зеленського до влади.

Поясню, чому я так вважаю!

Перше!
Розслідування журналістів групи Бігуса щодо злочинів Свинарчуків в «Укроборонпромі» не просто похитнуло рейтинг Петра Порошенка. Воно його просто підірвало.

Друге!
В Панамі розпочалось кримінальне розслідування щодо фінансових оборудок Петра Порошенка. Кому завдячувати в першу чергу? Так, журналісту Дмитру Гнапу і його команді. Саме завдяки Дмитру Гнапу і його колегам Петра Порошенка внесли до «чорного» списку «Панамських протоколів». Чи це не підірвало авторитет Петра Порошенка? Питання риторичне.

Третє!
Група журналістів «Схеми» викрили неофіційну і нелегальну поїздку Порошенка та його челяді на Мальдіви. Чи це не підірвало авторитет Петра Порошенка? Проводиться кримінальне розслідування.

Правду про злочинні дії військового командування під час Іловайської трагедії, під час трагедії під Дебальцевим громадяни України довідались від журналістів Юрія Бутусова, Соні Кошкіної та інших.

Правду про корупцію Петра Порошенка з постачанням на фронт бракованих реанімаційних автомобілів «Богдан» світ довідався від журналістки Юлії Мендель за допомогою американського часопису NYT.

Пане Богдан, оце все вам хто розповів?!!!
Може, Ліза Богуцкая чи ще який блогер-невдаха? Чи ви все-таки про те довідались зі ЗМІ?

Пане Богдан, якщо не вибачитесь перед журналістами — ВІЙНА! ОБІЦЯЮ!

Ростислав Демчук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *