Політика

Вибухи на артскладах і в голові…

… Пожежа на арсеналі боєприпасів у селищі Дружба Ічнянського району на Чернігівщині. 9 жовтня о 3 год. 30 хв. виникла пожежа… Розпочато евакуацію населення…

***
Розумію чому в другій світовій за панікерські настрої розстрілювали… В той час, як протягом 4-х годин евакуйовано понад 10 тисяч людей, як незважаючи на ніч і ранок, відкрито десятки приймальних пунктів, є й ті, хто діє в стилі «всьо пропало». Не забуваючи, звісно, про шоколадну владу і при цьому уникаючи згадок про російську агресію.

До речі, якщо уважно слідкували, то помітили, що Генштаб ЗСУ оголосив про «оперативні заходи вздовж російсько – українського кордону». Спецслужби, як одну із версій, розглядають диверсію. Звісно, російську.

А захисники РФ — агенти впливу — активно засіли поширювати дезу про жирних генералів ЗСУ, про Рошен і Порошенка, про шоколад і зраду… Так, це генерали курили біля складів, а гарант запальничкою клацав… І при чому тут Росія, дєйствітєльно?!

Знайомо!
Що, звісно, зовсім не знімає потреби розслідування — чому після Балаклії і Калинівки стала можливою Ічня?! І відповідальність Верховного Головнокомандувача також не знімається…

Василь Чепурний

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *