Суспільство

Дорогою до гастронома через парк…

Дорогою до гастронома зустрів у парку трьох з тутешнього району «торчков» — Дорожку, Діму Схематоза і Аптечного Ковбоя…

Дорожка, налаштований по-філософському, але дуже скептично, заявив, що він, бачте, категорично не вірить в коронавірус, бо то таким чином його, Дорожку, на*обують американці. Однак він разом з тим перевозбуждьонний сенсаційними новинами про те, що, виявляється, таки існує НЛО, і цю новину опублікував сам Пентагон пряміком Дорожці у мобільник.

«Шариш шо таке Пентагон, старий? Ето уровень!» — пояснює Дорожка достовірність інформації.

Діма Схематоз, у якого в руках велосипедний руль і сіська Закарпатського пива, всяческі глумиться над Дорожкой: «Чувак, так і то, і то — амеріканці. Ти ж сам шариш. От про вірус ти не віриш, а про НЛО — пожалуйста?»

На це Дорожка тут же різко паріровал: «Там на*обують, а тут – ні!»

Діма Схематоз прославився тим, що колись випав з третього поверху «хрущовки» і… «как ні в чом нє бивало». Після цього він неімовірно возвисився над соціумом, став сверхчеловеком ніцшеанського толку і, отримавши в такий засіб суперздібності, моментально прорахував логічний про*об Дорожки. На*ера йому велосипедний руль я навіть не запитував.

Аптечний Ковбой, який завжди орудував по аптеках, що ясно з його клікухи, розповів, що його «малишка» завела вдома хорька, щоб було не так скучно сидіти на карантині. Хорьок спочатку все погриз в расположенії, і не було на нього ніякої управи, через що порядок і дисципліна вдома повністю пішли пофиг, а потім заснув у барабані пральної машини, в шмотках, де його випадково і попрали. І він здох.

Аптечний Ковбой поховав його у дворі, в палісаднику і навіть зробив йому обеліск із каменюки, з датами життя 2020-2020, і іменем. Хорька звали Міша…

Олекса Манн

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *