Суспільство

Стейковий «прокол» Вєроніки

Жила в Сторожинці Вєронічка.
Хароша така дівчинка, красіва і шо главно не пуста, мала в житті ціль. І ціль була висока — вийти заміж за американця і ніколи не вертатися в рідний Сторожинець.

Вопщім не вилазила дівка з сайтів знайомств та тіндерів усяких. І таки зачепила пацана. Ну як пацана, мужика вже, но спортивний, хоч і сивий, дім свій в Пенсільванії, джип. І даже в банку працює.

Переписувалися якийсь час, і в того Джона чи Джека, як його там, любов прокинулася.

Єдина неприємність, шо він веган.
Причому якийсь ідейний, в акціях всяких участь бере, в фонди порятунку тварин гроші переравховує, а Вєроніка та без сала їсти не сідає і взагалі мнясо з ковбасою може їсти, і хліба не треба.

Но ідея є ідея, і написала йому, шо тоже веганша на всю голову, шо навіть броколі цілує перед тим як в кастрюлю кидать.

Той взагалі розцвів.
І зробив їй виклик в Америку, шоб ближче познайомитися. Ну, мама Вєроніці казала, шо то дурна затія, бо ж вона без м`яса сконає, но Вероніка вперта, бо ж ідейна.

Вопщім поїхала Вєроніка.
І все склалося. Мати показувала кумі фотки, а там і Ніагара, і з казино в Атлантік сіті. Намітили вже весілля і медовий місяць на Гаваях.

Аж раптом… прилітає Вєроніка назад.
Зла як пантера. Не буде вопщім свадьби. Мама в обмороці, мол, шо таке, а та й розказує. Вдома вона ще на квасолі та картоплі трималася, а вдень їздила подалі в інший район в китайський ресторан їсти мнясо. А раз забігалася вдень і втратила пильність. Купила в магазині неподалік упаковку стейків. Нажарила собі три сковорідки, втоптала, хату провітрила, аж він ввечері прийшов, і з порога: мол, шо це мені в магазині розповіли, шо ти стейки купляла?

Вона тіпа — та то сусідка попросила, то я не собі, а він в смітник зирк і показує упаковку. Вопщім як не плакала, як не просилася Вєроніка, він — ні в какую. Збрехала, мол, то збирай монатки, я не зможу тобі довіряти.

Ото так і вийшло.
Добре, шо встигла шмоток накупить та контейнер по морю додому відправить.

Но Вєроніка взяла себе в руки і знову за тіндери сіла. Ну, не може так бути, шоб на всю Америку нею лише один той веган зацікавився. Дівка ж видна!

Руслан Горовий

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *