Суспільство

Верески ліберальних панянок

У відповідь на прив’язаного до стовпа націоналістами чернігівського педофіла і осквернителя героїв Небесної сотні, дехто з лібералів розмістив у соціальній мережі фото прив’язаного до стовпа німця з нацистами поруч. З відповідними коментарями і порівняннями…

А ліберальні панянки здійняли вереск, коли їх запропонували закрити в одній кімнаті з виродком…

Тобто, коли мова йшла про зґвалтованих тим російським виродком дівчаток і про стелу загиблих героїв — про гідність і честь вони не говорили, аж доки це не торкнулося (хоч і віртуально) їх самих…

Проте, прихильникам порівнянь українських націоналістів з німецькими нацистами, хочу нагадати інший приклад — чому ж так мілко копати, лишень у 20 столітті? Давайте заглянемо в Запорозьку Січ. Ба, та там, вважайте, постійно був стовп ганьби!

За крадіжку навіть, не кажучи про серйозніший злочин, козака прив’язували до ганебного стовпа, клали різки і всі, хто проходив, мусив вдарити злочинця.

Да-а, недопрацьовують чернігівські юні націоналісти — ні різок, ні побоїв за українською традицією…

До речі, за содомський гріх (а про педофілію просто не знали — не було тоді такого) козаки убивали. Без жодних розмов. Убивали і все. Просто отак геть нетолерантно, без поваги до людського життя і гідності, убивали та й годі.

Нє, ну, не фашисти?

Василь Чепурний

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *