Хвиля Десни » 27 Вересня, 2022

Daily Archives: 27 Вересня, 2022

Політика Суспільство

«русскій мір» на «буранному полустанку»

Published by:

Рашистський побєдобєсний гнійник пенькнув і тепер патьоками розтікається ближнім закордонням смердючого путлєрсарая. Ще вчора доблесні втікачі садистично молотили в московському метро і на вулицях інших російських міст нинішніх своїх рятівників: усіх цих «чурок», «жовтожопих», «тварєй нєрусскіх» і як там іще їх гімнила люмпенізована чєлюсть пушкінофілів, «дугіносеків» і прохановоманів?

Continue reading

Культура

Моє «танго» з майже генієм…

Published by:

… Я щаслива власниця нового видання культового роману Юрія Винничука «Танґо смерті», яке якісно видало видавництво «Абабагаламага». Крім того, що це геніальний роман мого улюбленого письменника, ця книжка є для мене дуже знаковою. Колись давно після її прочитання я захопилася художньою літературою так, що читання стало невід’ємною частиною мого життя.

Continue reading

Культура

Літлікбез від Степана Процюка

Published by:

Поява книги Степана Процюка «Відкинуті і воскреслі» у 2020 році стала яскравою подією у культурному світі, адже дає уявлення про трагічні сторінки українського письменства здебільшого ХХ ст., із різних причин гідно не пошанованого, зігнорованого, розстріляного, загубленого, понівеченого, але, зрештою, воскреслого. Збірка есе Степана Процюка «Відкинуті і воскреслі» складається з декількох частин – есе про життя відомих українських письменників, роздумів на літературні, суспільно-політичні та філософські теми, а також одкровення-інтервʼю автора.

Continue reading