Культура

Бестселери, нашлюблені ігрищами жаб

Ніколи не мав за мету збирати на книжках автографи. Просто так траплялося… І вже назбиралося їх багатенько… Вирішив оприлюднювати.

І починаю з Андрія Кокотюхи, бо його нещодавній приїзд до Чернігова спричинився до… дискусії — де він проходив журналістську практику і хто біля нього найближче стояв…

Ну, так завжди буває, коли людина стає раптом відомою…

Так ось, перша книжка Андрія Кокотюхи (а він їх наваяв уже 75!, просто ціла фабрика і — зауважте — без літературного негр.., перепрошую, бо знов здійметься ґевулт за мою ксенофобію, расизм і антисемітізмь).

І на цій першій книжці Кокотюхи автограф: «Василеві Чепурному, першому керівникові практики автора, з надією, що його старання не пропали даремно. 21.12.96р.»

… Чесно кажучи, я був, і забув про ту його практику в «Комсомольському гарті», але Андрій сам це нагадав і зараз не втомлюється пригадувати. А цінувати людей з довгою пам’яттю, тих, що мають почуття вдячності — треба.

Що ж, як керівник практики, засвідчую: практикант виконав і перевиконав усі домашні завдання, освоїв матеріал, глибоко його виклав, допустивши при цьому подекуди недоліки, на які я вказав в усному спілкуванні і т.д. і т.п.) Але практикант покладає надії…

Одне слово, чекаємо його книжку про Чернігів!

Василь Чепурний

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *