Культура

Мої одкровення про жінок

Моя киця, доця Христя після панельного виступу у Європейському парламені… Хто там і що каже про утиски жінок, їх не рівні права? Рівні вони, і ще «рівніші», ніж у чоловіків. Я вже не кажу про Європу: прем’єри, президенти, міністри закордонних справ, міністри оборони, ключові посади у Єврокомісії, Європарламенті… обімають жінки.

Моя така солодка ягідка, розумниця Анналена Бербок. Я просто закоханий в неї. А Голда Меїр, «залізна» леді Маргарет Тетчер…???

Які утиски жінок в Україні?
Директори шкіл, завучі, менеджери на підприємствах, командири воєнних підрозділів у найгарячіших точках, головні лікарі у лікарнях…

Чому керівники своїх компаній беруть у помічники жінок? Бо вони відповідальні! До війни у мене були певні комерційні структури в Україні. І у перші асистенти я брав виключно жінок. Вони ніколи не переплутають день мого прильоту, рейс, готель. Ну, і в багатьох позиціях жінки мають більше переваг у своїх природних і генетичних властивостях, ніж чоловіки.

А у мене є вірний і добрий друг на землі. Це львівський музикант, композитор, поет Зиновій Кметь. Він був керівником гурту «Веселий Львів». Я писав тексти, він їх перекладав на музику. І це не мало знaчення: день чи ніч. Якось ми сидимо з ним, заглядаємо в чарку, щось там підбираємо: слова-ноти…
Зайшла мова про наших жінок, що вони,бач, вредні і не дають нам простору для польоту. І тут на Зенека реально Божий дар зійшов. Та, які б вони не були вредні, і дали нам простір для польоту — ми би з нашим творчим і музично-блатним стилем життя так полетіли… що преиземлилися би на сміттєвій звалці серед вічно п’яних бомжів.

Ого!
Я за мить протверезів і ми мирнo, без пошуків нічних пригод, поплелися спати… до своїх жінок.

Ростислав Демчук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *