Культура

… Та найбільше любив Україну

На Буковині широко відзначили 70-ті роковини від Дня народження геніального композитора, талановитого виконавця і поета, лауреата Шевченківської премії , Героя України Володимира Івасюка.

Його пісні «Червона рута», «Водограй», «Я піду в далекі гори», як і десятки інших творів та композицій, увійшли до золотої скарбниці музичного мистецтва, уособлюють незламний дух української нації, засвідчують його великі синівські почуття до матері-України.

Справжнім святом Івасюкової пісні, гарячої любові та пам‘яті про нього став мистецький вечір у Чернівецькому музично-драматичному театрі ім. О. Кобилянської, куди при переповненій залі гостинно завітали екс-президент України Віктор Ющенко з дружиною Катериною, народні артисти Василь Зінкевич, Іван Дерда, Оксана та Іван Кавацюки, поет-пісняр Степан Галябарда, народні депутати та славна родина Івасюків-Павлюків з дітьми та онуками.

Хай завжди велично лунають в Україні та світі незабутні пісні Володимира Івасюка, що радісно збуджують наші серця, помножують незмірну любов і глибоку повагу до нашої рідної України.

Микола Максимець

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *