Політика Спорт

Боксери чи дзвонарі?

Претензія до Усика, Ломаченка і подібних не в тому, що вони думають те, що думають з усіма їхніми мантрами про «братні народи»… Претензія, що вони стали публічною частиною російської інформаційної війни проти Україні.

Самі, може, й не розуміють у що їх втягують, але в Кремлі все чудово розуміють. Всі ці фільми про спецназ, православ’я, куди регулярно запрошують Усика, є частиною російської пропаганди. На них виділяють шалені гроші з російського казни.

Тому своїми діями Усик, Ломаченко та інші прямо підігрують агресору. Бо вони в такий спосіб демонструють свою публічну позицію і дозволяють використовувати себе в російсько-українській війні. І тому це не питання уподобань, це вже має бути питанням компетентних органів української влади. Бо сьогодні Усик не помічає агресії проти України і розповідає про «братні народи», а завтра виступає перед дітьми в українській школі, граючи кумира…

З цими «кумирами», врешті-решт, мусить бути певність – або вони є справді українськими спортсменами, або дзвонарями чужої пропаганди.

Денис Рибачок

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *