Політика

Дайош парад!

Друзі, однодумці, просто кожен, хто ще прогресивно мислить, маємо сказати рішуче «НІ!» перенесенню святкування Дня великої перемоги в Москві з 9 травня на осінь 2020 року. Ні! І ще раз – Ні!

Чинна російська влада просто зобов’язана віддати шану героям Червоної Армії. Парад у Москві має відбутися за будь-якої брехливої пропаганди про коронавірус із гнилого Заходу і за будь-якої, хай нельотної, погоди!

Українська численна делегація на чолі з В. Медведчуком обов’язково має взяти участь в тих урочистих заходах! Пан В. Новинський, не зважаючи, що трохи занедужав, має поїхати до Москви і особисто привітати патріарха Кіріла та В. Путіна зі святом великої перемоги!

У складі української делегації обов’язково має бути Вадим Рабінович, фракція ОПЗЖ всім складом, деякі, сьогодні розпорошені, політичні діячі з когорти Януковича і, скажімо, не зле було б, якби вони прихопили з собою декого із молодого крила «слуг народа», котрі настільки «нарвані», що вносять тисячами поправки до законів… На москві їм би ціни не було (якщо б звичайно вижили)!

Отже!
Всі — на парад у білокам’яну!, хто ще й досі «нє растался с камсамолам!»

Денис Рибачок

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *