Хвиля Десни » 18 Квітня, 2020

Daily Archives: 18 Квітня, 2020

Суспільство

Мочіть квасолю, але зважайте…

Published by:

У мене кухня дуже проста. Без жодних викрутасів. Сьогодні приготував вінегрет. Звечора замочив квасолю. Вранці поставив варити. Але з квасолею о цій порі року така справа, що після замочування треба її добре оглянути, бо заводяться в ній усілякі богданики, єрмачки, бєніки та інші арахамії.

Continue reading

Політика

Пані Меркель з кошиком вина або Коронавірус і уроки лідерства

Published by:

На наших очах нині відбувається тестування на лідерство, якого світ не бачив з часу Другої світової війни. Звісно, в першу чергу увага прикута до керівників великих держав. Ми ще не знаємо, чим і коли це все закінчиться, але вже можемо робити перші висновки.

Continue reading

Політика

Дайош парад!

Published by:

Друзі, однодумці, просто кожен, хто ще прогресивно мислить, маємо сказати рішуче «НІ!» перенесенню святкування Дня великої перемоги в Москві з 9 травня на осінь 2020 року. Ні! І ще раз – Ні!

Continue reading

Суспільство

Свята вода з бацилами коронавірусу

Published by:

Кількість хворих в Україні на коронавірус подолала 5-тисячну межу, померлих маємо понад 130 людей. Між тим дуже показовим був учорашній виступ у програмі «Свобода слова» з Шустером представників трьох церков — греко-католицької, ПЦУ та УПЦ Московського патріархату.

Continue reading

Економіка

Нафтова сага на тлі «пересихання» «Південного потоку»

Published by:

Маємо нове продовження саги про дешеву арабську нафту і цінову війну країн ОПЕК з Росією. Ох..! Карколомна новина надійшла з Катару. Катар слідом за Саудівською Аравією також запропонував своїм імпортерам смертельні для Росії знижки на нафту…

Continue reading