Політика

Фільм жахів, де за рибою женеться велика акула

А я от вірю цим всім Добкіним і Бойкам, які тепер говорять зовсім інше, аніж до того. Проблема наших проросійських політичних манкуртів у тому, що вони собі уявляли, що руками росії їх просто приведуть до влади і вони лобіюватимуть інтереси путіна і російської федерації, а правитимуть самі і ділитимуть грошові потоки. Як кадиров. Чи янукович.

У свій час вони щиро заздрили януковичу і хотіли як він. Офігівали, що взагалі так можна. Робити шо хоч, пеньки, страуси, золоті унітази. Визвав міністра, пробив йому по печінці. Приїхав у Верховну раду, построїв всю фракцію в рядок, відчитав. Побачив через вікно мерседеса якийсь гарний завод — забрав собі.

Так, вони б завели нас в тайожний союз. Повну політичну залежність від росії. В корупційну яму, з якої ми тільки почали вибиратись. Адже згадаймо, всього лиш 9 років тому усі наші керівники обласних поліцій переймались не рівнем злочинності у своїй області, а як назбирати і передати нагору в Київ валізу доларів. Щомісяця. Які вони мали «віджати» в бізнесу.

Але я не думаю, що Добкін і Бойко бажали українцям смерті. Ні, вони просто совкові дурачки і бандити, просто з того боку. І тепер, мабуть, дуже не ок спостерігати за тим, як хотів будувати золотий палац і бути головним на районі, а район зруйнований рускими ракетами і золоті палаци твоїх кумирів теж. Тупо екзистенційна криза якась. Цілком зрозуміло, що в них не може бути жодного політичного майбутнього і жодної довіри, але я не вірю, що вони хотіли зробити погано Україні. Вони хотіли зробити добре собі. І тепер в результаті головного арештували, найбільш упороті повтікали, а ті шо намагались бути посередині – тепер сидять і чухають голову, як так вийшло всьо. Почуваються використаними засобами чоловічої контрацепції.

До речі, а хто знав, що Кива у 2014-му році був у Правому секторі? І це зовсім не закид Правому Сектору, а лише демонстрація того, як демократична країна дає можливість аферистам пройти всі конкуруючі партії і опинитись у Верховній раді, а все, що залишалось нам, електорату – дивитись ролики Бігуса про жомову яму і науківця. Бо ми демократична країна і хай так і залишається.

Я навіть шкодую, що кернес помер і не може бачити як рускі руйнують його улюблене місто, в якому він побудував удільне князівство і дуже любив його. Я б із задоволенням подивився на його вираз обличчя.

Оця вся шобла з опзж — убогі дурні, котрі хотіли вернути януковича, а прийшов путін. Це сюжет з фільмів-жахів про мегалодона, де за рибою женеться велика акула, щоб зжерти, аж тут раптом з чорної безодні випливає ще більше чудовисько і зжирає обох.

Володимир Гевко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *