Хвиля Десни » 15 Липня, 2022

Daily Archives: 15 Липня, 2022

Суспільство

Наші три весілля

Published by:

Сьогодні нам 33 — сакральне число. І весіль у нас було три: у одних батьків (село Веснянка на Кіровоградщині), у других батьків (село Понорниця на Чернігівщині) і в «Кіровоградській правді», де я працювала, доки наречений закінчував 5-й курс. І кожна із цих веселих гулянок подарувала якийсь особливий спогад.

Continue reading

Суспільство

Планету їсть поїдом рашистська саркома

Published by:

Скільки ще міст і сіл України мають стати об’єктами екстремального «мілітер-сафарі» для глав цивілізованих і напівцивілізованих держав, щоб цьому оспалому теляткові-світові нарешті дійшло: планету їсть поїдом рашистська саркома? Від її навальних і вбивчих метастазів не відбрикаєшся, не відшепишся, не відмолишся, не перекопаєшся, не відмуруєшся, не відмежуєшся «сімками», «двадцятками», локальними альянсами, угодами, візами,
океанами…

Continue reading

Політика

Фільм жахів, де за рибою женеться велика акула

Published by:

А я от вірю цим всім Добкіним і Бойкам, які тепер говорять зовсім інше, аніж до того. Проблема наших проросійських політичних манкуртів у тому, що вони собі уявляли, що руками росії їх просто приведуть до влади і вони лобіюватимуть інтереси путіна і російської федерації, а правитимуть самі і ділитимуть грошові потоки. Як кадиров. Чи янукович.

Continue reading

Суспільство

Я і смерть

Published by:

Від 15 до 20 я не відчував страху смерті. Мене могли вбити, але я не боявся. Від 20 до 23 я сам убивав і не відчував жалю до своїх жертв, бо я усе ще не боявся смерті. Якби мене тоді вбили, то просто зупинили б нелюда. Від 23 я вирішив покаятися, і пішов у моря, бо де ж іще можна каятися, як не в пустелі?

Continue reading

Суспільство

Степові фантомні болі

Published by:

У тісному гамірливому місті мені часто не вистачає нашого південного степу. Його високого неба. Його безмежного різнобарвного моря трав і квітів. Його настояного на сонці духмяного запаху чебрецю, полину чи шавлія. Його тиші, порушуваної хіба тільки тихим співом вітру чи голоснішим птахів.

Continue reading