Політика

Перевертні з текстами

На весь білий Світ лише одну-єдину націю, націю мирних трударів українців, споконвічні дикуни і паразити зробили жертвою найстрашніших мук.

Окрім трьох голодоморів, які пережили українці, треба розуміти головне — трансформовані знущання і приниження наших людей в своєму домі продовжується й донині.

Як внутрішні, так і зовнішні негідники лише вичікують момент, аби накинути чергове ярмо на шию українця і скрегочуть зубами в надії, щоби вкотре закучерявилась снігова курива за вагонами, які будуть тарахкотіти з нашими людьми у напрямку сибірських катівень.

На нашій стражденній землі, останні часи стабільно чередуються, як не голод, то мор. Як не мор, то голод. Зараз ми маємо ГОЛОД НА ПРАВДУ!

Люди, будьмо пильними!!!
Бо зараз за розцяцькованими різнобарвними обіцянками криються люті вороги України.

Не купуйтесь на вишиванки на їхніх смердючих тілах.
Не вірте навіть їхньому «українському слову». Бо то не слово, то текст, який перевертні завчають для того, щоб нас вкотре обманути і утримувати в рабстві.

Вірю, що відгукнеться в наших умах і в наших серцях щире прагнення об’єднатись здоровим патріотичним силам. І це усвідомлене, здорове єднання стане для нашої України рятівним!

Сергій Файфура

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *